Ruffwear - Küldetés

Ruffwear - Küldetés

Jót cselekedve jót tenni!

Vállalatként, amely elkötelezett a nagyszerű termékek gyártása mellett, a siker definíciója magában foglalja a közösségért és bolygónkért való felelősségvállalást. „Jót cselekedve jót tenni.” Számukra ez azt jelenti, hogy cégüket úgy irányítják, hogy maximalizálják a világban tehető jót, miközben szem előtt tartják a bolygónkra gyakorolt ​​hatást. Ezért elkötelezettek termékeik és folyamataik folyamatos felülvizsgálata és fejlesztése mellett, hogy növeljék cégük pozitív hatását és csökkentsék a szükségtelen károkat.

FENNTARTHATÓ VÁSÁRLÁS

A Ruffwear termékek anyagai a tartósság, a fenntartható vásárlás és a teljesítmény szerint gondosan kiválasztottak. Az anyagok egyre nagyobb hányada bluesign® rendszerrel készül, hogy megfeleljen a legmagasabb környezetvédelmi előírásoknak, valamint játékaikban kizárólag természetes, kőolajmentes, fenntartható gumit használnak.

HULLADÉCSÖKKENTÉS

Egy úttörő új üzleti modell felé haladnak, amely lehetővé teszi számukra, hogy gyorsabban reagáljanak a piaci igényekre, és csak azt állítsák elő, amire szükség van. Ezzel a modellel mindössze 30 napos átfutási időt érhetnek el a megrendeléstől a kiszállításig olyan termékek esetében, mint a Front Range™ hám. Ez azt jelenti, hogy az ellátási lánc minden szakaszában csökkentik a hulladékot, ezáltal csökkentve az általános környezeti lábnyomot.

TUDATOS TERVEZÉS

Terméktervezésük során minden tekintetben arra törekednek, hogy környezettudatosak legyenek. Kutyabiztonsági lámpájuk, a The Beacon™, újratölthető akkumulátorral működik. A The Beacon nagy kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely USB-vel újratölthető, és szabványos 15 cm-es USB töltőkábellel kerül szállításra.