Ruffwear - A tesztelt ígéret

Ruffwear - A tesztelt ígéret

Minden Ruffwear termék szigorúan tesztelt a terepen – kutyákkal, akik valóban keményen dolgoztak.

Pontosan ezért vállalják büszkén a garanciát az anyag- és gyártási hibákra.

Ez egy olyan ígéret, amelyet nem vettek félvállról és, ami mellett kitartanak. Mielőtt bármilyen Ruffwear felszerelés útnak indulna Önnel és kutyájával, minden egyes alkatrész - a csatoktól és varrásoktól kezdve az anyagokon keresztül a hevederekig - tesztelésnek és szigorú szabványoknak van alávetve.

A világ minden tájáról származó kopásvizsgálóik ​​több ezer órányi tesztelést végeznek minden szezonban. A felszereléseket munkakutyák, lavinamentőkutyák, nyomkereső kutyák, irodai kutyák és még néhány legendás Hall of Famers is tesztelte a legkülönfélébb körülmények és tájak között.

Ezek a kutyák futnak, gurulnak, csobbannak, húznak, ugrálnak, kúsznak, szundikálnak, és minden mást csinálnak, amit Ön és kutyája a felszerelésünkben tervez. Ha nem sikerül, átértékeljük. De ha nekik nem vált be, akkor tudjuk, hogy Önnek sem.

Ez az oka annak, hogy félelem helyett mosolyoghat, amikor kutyája átugrik az ágak között. Ez az oka annak, hogy kedvenc póráza valószínűleg még évekig a kedvenc póráza marad. És ezért vannak a történetek arról, hogy a hámokat egyik kutyáról a másikra adják át, és a felfedezések generációinak szálaiba ágyazódnak.

Azért teszik ezt, mert elkötelezettek a bolygó legjobb kutyafelszerelésének elkészítése mellett. A Ruffwear felszerelést úgy tervezték, hogy tartós legyen, mert ha kitart, több időt tölt Önnel és kutyájával a kalandok során, és kevesebb időt a szeméttelepen.

Ez az általuk tesztelt minőség, amit garantálnak.