8in1 Perfect Coat DeShedder kutyáknak

Aljszőrzet-kefe szőrápoláshoz

10.590 Ft

(27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

Tartalom: S

Kiszállítás február 26., hétfő-ig, amennyiben péntek 00:00-ig rendel.

Még 7 darab raktáron

Magyarország: Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft-tól.
Szállítás és kézbesítés - További információk

Tulajdonságok és előnyök

  • Szőrhullató kutyáknak
  • Minden szőrhosszhoz
  • Csökkenti a vedlést
  • Ergonomikus fogantyú

Cikkszám: Xol-EIO-151753, Tartalom: 1 darab, EAN: 4048422151753

Leírás

Az ápolatlan szőrzet egészségügyi következményekkel járhat: bőrirritáció, gyulladás csak néhány ezek közül! Hogy ez ne forduljon elő, a 8in1 Perfect Coat DeShedder alkalmazását javasoljuk. Hatékonyan távolítja el a laza szőrt és az aljszőrzetet, miközben fényessé varázsolja a bundát, és akár 90%-kal csökkenti a hullást.

A praktikus kefe minden szőrhosszhoz alkalmas, a szőr sérülésének veszélye nélkül. Nyele ergonomikus és csúszásmentes, a kefe pedig tökéletesen illeszkedik a kézbe.

Alkalmazási javaslat:

Kefélje át a kutya bundáját a Coat DeShedder-rel, amikor az száraz és tiszta. Az aljszőrzet-kefe használata előtt óvatosan távolítsa el a szőrzetcsomókat. Ezenkívül ellenőrizze a bőrt sebek vagy bőrbetegségek szempontjából, és forduljon állatorvoshoz, ha ilyet talál.

Finoman kefélje át a szőrzetet a szőrnövekedés irányába. Rendszeresen ellenőrizze, hogy nincs-e irritáció. Ilyen esetekben az alkalmazást azonnal meg kell szüntetni!

A 8in1 azt javasolja, hogy hetente legfeljebb kétszer használja az aljszőrzet-kefét. Kefélje a szőrzetet a 10-20 percig a legjobb eredmény érdekében!

Márkák: 8in1

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: 8in1 Perfect Coat DeShedder kutyáknak